Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Camperaars hebben SVR Minicamping ‘t Boomgaardje van Joop en marijke Mocking in de gemeente Wijk bij Duurstede uitgeroepen tot Camperplaats van het jaar 2013, een verkiezing van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). Ruim 39 procent stemde op deze camperplaats. Belangrijke kenmerken zijn volgens de stemmers het uitstekend verzorgde terrein, de persoonlijke benadering én het goede gastheerschap.

Deze Utrechtse camperlocatie heeft op het terrein van de camping speciaal voor campers tien ruime, verharde camperplaatsen ingericht. Volgens de stemmers gaat het hier om uitermate goed verzorgde camping in een prachtige omgeving waar rust centraal staat.

De familie Fonteyn uit Weert eindigde met 18 procent van de stemmen op de tweede plaats en camperpark Kuikhorne uit Zwaagwesteinde werd met bijna 15 procent derde.
De NKC houdt de verkiezing Camperplaats van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor kampeerauto’s te bevorderen. Vele honderden camperaars brachten via internet hun stem uit. Zij konden kiezen uit twaalf camperplaatsen, in elke Nederlandse provincie één. De twaalf genomineerde plekken behoren tot de best beoordeelde camperplaatsen op de NKC-website Campercontact.nl.

Camperplaats ‘t Boomgaardje
Wijkersloot 21, 3961 MN Wijk bij Duurstede
Tel: 0343 562457 en www.boomgaardje.nl