Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Camperlocatie van het jaar 2014
Camperaars hebben camperplaats Familie Fonteyn in de gemeente Weert uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2014, een verkiezing van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Ruim 26 procent stemde op deze camperplaats. Belangrijke kenmerken zijn volgens de stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters en de ligging van de camperplaats, namelijk op een afgesloten terrein langs het kanaal.
Veel stemmers roemen de ontvangst in Weert. Camperaars worden er namelijk wel heel gastvrij verwelkomd: zij ontvangen bij aankomst een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai. Volgens de stemmers is alles op de locatie tot in de puntjes verzorgd. In 2014 is het aantal plaatsen bij de familie Fonteyn uitgebreid tot in totaal twintig plekken.

De camperplaats van de familie Fonteyn eindigde vorig jaar nog op de tweede plaats bij de verkiezing. Toen eindigde nummer 2 van dit jaar - SVR-camping ’t Boomgaardje in Wijk bij Duurstede – als eerste. Nummer 3 van dit jaar is camperplaats Afslag Nagele in Flevoland. Zij kregen respectievelijk 14 en 12 procent van de stemmen.
De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor campers te bevorderen.
Meer informatie over de top drie is te vinden op www.campercontact.nl onder de sitecodes 11732, 15694 en 6555.