Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

De Zwaan in Nunspeet Camperplaats van het jaar 2011

Camperaars hebben De Zwaan in Nunspeet uitgeroepen tot Camperplaats van het jaar 2011, een verkiezing van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). Ruim 22 procent stemde op De Zwaan. Een belangrijk kenmerk is volgens de stemmers de gastvrijheid van de beheerders.

De Nunspeetse overnachtingplaats voor kampeerautoreizigers ligt op het platteland en heeft 25 ruime en verharde plaatsen voor campers van alle lengtes. Volgens de stemmers gaat het om een goed verzorgde camperplaats.

De NKC houdt de verkiezing om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor kampeerauto’s te bevorderen. Honderden camperaars brachten via internet hun stem uit. Zij konden kiezen uit twaalf camperplaatsen, in alle Nederlandse provincies één. De twaalf genomineerde plekken behoren tot de best beoordeelde camperplaatsen op de NKC-site Campercontact.nl.

Zo’n 5 procent achter De Zwaan eindigde Camperpark Kuikhorne in Zwaagwesteinde met 17,8 procent van de stemmen op de tweede plaats en het Kompas in Grubbenvorst werd met 17,5 procent derde.
Woensdagmorgen 13 juli kreeg de heer Lammert de Zwaan, beheerder van De Zwaan, uit handen van NKC-bestuurslid de heer Peter Neessen de bij de titel behorende oorkonde uitgereikt.