Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Op de Franse campings Le Chêne Gris, Le Château de Galaure en Le Grand Dague, allen onderdeel van campingketen Iris Parc, zijn vanaf het seizoen 2014 camper servicepunten aanwezig. Deze servicepunten zijn een uitbreiding op de bestaande faciliteiten op de drie campings. Dit biedt de gast met een camper veel voordelen.
Op de camper servicepunten kan men tegen een kleine vergoeding water en het chemisch toilet lozen en schoon water bijvullen. Natuurlijk kunnen de gasten het hele seizoen gebruik maken van alle faciliteiten op de campings zoals verwarmde zwembaden, comfort sanitair, overdekte speeltuin, restaurant met snacks en animatie. Het hele seizoen is er uitgebreide Nederlandstalige animatie voor jong en oud op de campings en ook het restaurant is het hele seizoen volledig geopend.

• Le Chêne Gris ligt nabij Parijs en er is een treinstation tegenover de camping.
• In de Drôme, de regio waar camping Le Château de Galaure ligt, kan men heerlijk fietsend of wandelend de omgeving verkennen.
• Camping Le Grand Dague ligt in de Dordogne, die bekend staat vanwege de kastelen en grotten.

Gasten met een camper die in het laagseizoen op één van de campings verblijven, kunnen profiteren van verschillende voordelen. Zo bieden de Iris Parc campings speciaal voor deze klanten gratis wifi aan in het laagseizoen. Daarnaast kunnen zij profiteren van gratis nachten zoals 4=3, 7=5 en 21=14. www.irisparc.nl