Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

CamperVaria informeert en inspireert!

CamperVaria is een campermagazine dat 4 x per jaar verschijnt met een oplage van 20.000 exemplaren per editie. CamperVaria biedt lezers en abonnees een schat aan informatie over boeiende en actuele camper thema’s. Alles wat belangrijk is voor deze groeiende groep camperaars passeert de revue.

In iedere editie van Campervaria worden campers in verschillende categorieën onder de loep genomen door onze ervaren technische redacteur Willem Laros. Camperbezitters zijn reislustig en willen hun camper gebruiken, daarom in iedere CamperVaria natuurlijk toeristische reisverslagen (buitenland) en aandacht voor een regio in eigen land. De rubriek camperplaatsen voegt er overnachtingsplaatsen aan toe.
Het technische aspect is eveneens belangrijk en is terug te vinden in Techniek. Een rubriek die dieper induikt op specifieke technische zaken. De nieuwste camper ontwikkelingen op het gebied van accessoires, kort nieuws en beurzen worden onder de aandacht gebracht in Varia, een verzamelrubriek met allerlei korte items. Met Koken op de camping completeren we het geheel met verrassende recepten in onze eigen kookrubriek.
CamperVaria verschijnt in januari, mei en oktober en eind december verschijnt bovendien de CamperVaria ModellenWijzer, een uitgave vol noviteiten en een vooruitblik op de campermarkt voor het jaar dat gaat komen.

Alles op een rijtje

  • Campervaria verschijn 4x per jaar (januari, mei, oktober en december) met een oplage van 20.000 exemplaren per editie
  • Met verschillende rubrieken zoals o.a. toeristische reisverslagen (binnen- en buitenland), camperplaatsen, techniek, accessoires en nieuws
  • Voor maar € 10,00 euro per jaar wordt u een heel jaar op de hoogte gehouden! (op voorwaarde van automatische incasso en een verzendadres in NL)
  • Lezers buiten Nederland - binnen Europa - betalen 25 euro per jaar (inclusief portokosten en administratie kosten). Zij krijgen een keer per jaar een factuur toegezonden