Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Voormalige camping Marina Muiderzand in Almere heeft definitief haar deuren gesloten. Wel zijn er nog 10 camperplaatsen en 2 trekhutten bij de jachthaven beschikbaar.
De camperplaatsen zijn voorzien van elektra en watertappunt. Er kan gebruik gemaakt worden van het sanitair, tevens is op het terrein een camperstort aanwezig. De camperplaatsen bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid van het strand.
Tevens zijn er 2 trekkershutten, een praktische verblijfsaccommodatie als u een trektocht maakt waarbij u zonder veel bagage wilt reizen.
Niet alleen in trek bij watersporters, maar ook een prima verblijfplaats voor natuurliefhebbers. Prachtige natuurgebieden als de Lepelaars en Oostvaardersplassen liggen op fiets- en wandelafstand, maar ook de mooie vestigingstadjes Muiden en Naarden en winkelstad Almere, tevens beroemd om haar moderne architectuur. U kunt uw verblijf combineren met zeilen (boot huren, zeilcursus volgen), wandelen, fietsen en zwemmen (eigen strand). Voor kinderen is er een speeltuin. En in een mum van tijd loopt u naar café-restaurant Voor Pampus en de supermarkt op de havenkade.

De camperplaatsen zijn beschikbaar van mei tot en met september.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Marina Muiderzand,

Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
1361 AA Almere
Tel: 036 5369151
www.marinamuiderzand.nl
www.thuishavens.nl
GPS N52.345683 E5.134563