Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Totaal onderhoud

Totaal onderhoud
Auto en Camperbedrijf Kraak is een bedrijf dat zich naast de auto’s gespecialiseerd heef in het totale onderhoud en accessoires opbouw van campers. Onder andere het aanpassen van veersystemen en het opbouwen van accessoires zoals schotels, zonnepanelen, trekhaken, fietsen- en scooterdragers etc. Kortom alles op 1 adres.
Het aanpassen van de stroomvoorziening komt ook steeds vaker voor. Camperaars willen steeds vaker zonder stroom kamperen.

Het technische onderhoud, zowel motorisch als het onderstel, zijn dagelijkse werkzaamheden. De werkplaats is uitgerust met twee grote camperbruggen. Een van 5,5 ton en een van 6,5 ton. Hier kunnen ook de grotere Iveco’s op zoals Flair, Concorde etc
Autobedrijf Kraak repareert ook voor collega camperbedrijven. Sinds 2014 is er een nauwe samenwerking met Hebo Campers te Giethoorn.
Eigenaar Ruud Kraak is al 16 jaar actief in de camperwereld. Daarvoor werd het bedrijf door zijn ouders gerund. Auto en Camperbedrijf Kraak is te vinden aan de Benten 8 te Oldemarkt.
www.uwcamper.nl