Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Zizo Campertechniek

11 november 2010

Regelmatig bezoekt CamperVaria diverse camperbedrijven om te zien hoe het bedrijf georganiseerd is en wat het te bieden heeft. Van campermerken tot campingshop en van koffiecorner tot kinderhoek.

Drie jaar geleden werd ZiZo Campertechniek in Dordrecht opgericht door de heren Bram Hoogenboom en Hans Lansink en sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Campertechniek blijkt een ruim begrip dat steeds verder wordt opgerekt waardoor er steeds meer specialisaties toegevoegd worden aan de dagelijkse werkzaamheden. Tenminste, zolang het het campergedeelte betreft. Wilt u een motorische reparatie of onderhoud dan kan dat wel via ZiZo maar ze besteden dat deel dan uit een betrouwbaar adres in de buurt. Het campergedeelte nemen ze zelf onder handen. Van montage van camperaccessoires tot onderhoud en reparatie van het campergedeelte. ZiZo Campertechniek is dealer van o.a. Bearlock®, E&P Hydraulics, VB Airsuspension, Dometic, Essing Dieseltuning, Fiamma, Reimo, Waeco, maar u kunt er ook terecht voor een campercheck, dieseltuning, grote of kleine beurt, APK-keuring en airco service. Het gekwalificeerde personeel heeft de beschikking over een modern ingerichte werkplaats.

De nadruk ligt bij ZiZo Campertechniek op camperveersystemen en levelsystemen. Twee systemen om uw camper nog comfortabeler te maken dan het al is. Ga gerust eens langs voor een gratis veringinspectie van uw camper.
Hans Lansink: “Uit ervaring weten we dat heel veel campers te zwaar zijn voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd. Dat is niet alleen bij oudere maar ook bij nieuwe campers het geval. Bij de vereninspectie word gekeken naar de algehele staat van de vering. Ook de rest(in)veerweg wordt gecontroleerd. Bij een te kleine restveerweg rijdt de camper minder comfortabel en zijn de krachten op het onderstel en de camper erg groot. Dat is nadelig voor het rijcomfort, maar ook voor de levensduur van uw camper”.
Heeft u tijdens het rijden in uw camper last van zijwind en spoorvorming, schommelend rijgedrag, voor- en achteroverhellen en bonkende drempels, dan zijn dat symptomen van overbelaste veren. Met een camperveersysteem (stalen- of luchthulpveren of volledige luchtvering) rijdt u uw bestemming veiliger en comfortabeler tegemoet.
Eenmaal op de plaats van bestemming is het soms een hele toer om de camper goed waterpas te krijgen. Levelsystemen nemen u deze klus uit handen.
Nieuw: sinds kort is ZiZo Campertechniek technisch service centrum van E&P Hydraulics voor het zuidelijke deel van Holland. Het E&P systeem wijkt van andere levelsystemen af doordat het na één druk op de knop volautomatisch de steunen bedient en zelf ´kijkt´ of de camper waterpas staat.

ZiZo Campertechniek is bovendien importeur en dealer van de Belgische, op maat gemaakte, Motorhomes Konings. Een comfortabele camper, met een naadloze polyester opbouw met goede rijeigenschappen, volledig naar uw wensen gemaakt. Konings bouwt al 25 jaar campers en combineert een enorme keuzevrijheid aan een degelijke kwaliteit. In Dordrecht kunt u uw wensen kenbaar maken en zij zorgen ervoor dat uw droomcamper in België wordt gerealiseerd.

ZiZo Campertechniek, Aventurijn 234, Dordtse Kil 3, 3316 LB Dordrecht
Tel: 078 6174700 b.g.g. 06 20321554 en www.zizocampertechiek.nl