Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Van Venrooy Motorhomes

1 januari 2012

De basis voor Van Venrooy Motorhomes werd ruim 20 jaar geleden gelegd. Begonnen in een kleine werkplaats in Heesch met het bouwen van een camper onder eigen merknaam was bij Rene van Venrooij het enthousiasme geboren voor het bouwen van speciaal op maat gemaakte campers. Stuk voor stuk naar specifieke wensen van de klant.
Door de jaren heen wist van Venrooy zijn bedrijfsactiviteiten uit te breiden met het bouwen en aanpassen van campers voor doelgroepen met specifieke wensen zoals motorsporters, wielrenners, racerij, onderzoeksvoertuigen, gezondheidszorg etc. Standaard wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Het bedrijf is bovendien volledig ISO en VCA gecertificeerd.

Vijf jaar geleden is van Venrooy verhuisd naar een grotere locatie in Oss. In een goede geoutilleerde werkplaats met maar liefst 12 onderhoud, bouw- en reparatie werkplekken houdt Rene zich samen met zijn team ervaren monteurs bezig met het verlenen van een optimale service voor zijn klanten.
Alle monteurs worden in- en extern opgeleid voor alle disciplines die van toepassing zijn. Dit is een vereiste om het all-in concept, alles onder ??n dak, te kunnen garanderen.

Twee jaar later is er ook nog een prachtige showroom bij gekomen waar de verkoop plaatsvindt van een aantal topmerken campers van het fabricaat Niesmann+Bischoff (modellen Arto, Flair en Clou) en van het fabricaat Hymer.
Om ook de beginnende camperaars iets te kunnen bieden is er tevens gekozen voor een instapmodel van het merk Carado.
Voor de liefhebber van gebruikte voertuigen is er een ruim aanbod aan gebruikte campers op het buitenterrein te bezichtigen. Alle voertuigen worden bij inname gecheckt en verkoopklaar gemaakt.

Naast verkoop, reparatie en nieuwbouw is het bij Van Venrooy ook mogelijk om campers te huren. Er zijn ongeveer 12 modellen te huur, allemaal standaard voorzien van een luifel, fietsendrager en radio/cd. De luxe verhuurcampers zijn eveneens uitgerust met TV, airco en navigatie.

Met recht kunnen we spreken van een allround camperbedrijf met de nodige know-how van ieder aspect van het campergebeuren. Er wordt naar gestreefd u alle camper ongemakken uit handen te nemen zodat u eindeloos kunt genieten zonder zorgen.

Loop gerust de showroom van Van Venrooy Motorhomes eens binnen. Onder het genot van een kop koffie kunt u kennis maken met een allround bedrijf dat continu bezig is met verbeteringen en vernieuwingen en dat exclusief is in zijn soort.


Van Venrooy Motorhomes
Galliersweg 39 A
5349 AT Oss
Tel: 0412 455307
www.vanvenrooymotorhomes.nl