Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Smyril Line - Troll Travel

1 januari 2011

Jan. 2011

Smyril Line
De Færøerse rederij Smyril Line is opgericht in 1982 met als doel een veerdienstverbinding te onderhouden tussen de Noord-Atlantische Eilanden en het vaste land van Europa. Het hoofdkantoor van Smyril Line is gevestigd in Tórshavn, de hoofdstad van de Færøer Eilanden.

MS Norröna
MS Norröna is met een lengte van 163 meter en breedte van 33 meter en moderne stabilisatoren speciaal voor deze vaarroute gebouwd. Het schip behoort tot één van de nieuwste schepen in de Noord-Atlantische Oceaan en biedt plaats aan 1.482 passagiers en 800 auto' s. Er zijn 318 hutten met een capaciteit van 1.012 bedden. Alle hutten zijn uitgerust met douche en toilet, een TV, kledingkasten, bureau/kaptafel en bedlinnen. Alle buitenhutten zijn voorzien van een raam en een kleine koelkast.
Geniet van de frisse zeelucht op het dek. Dommel weg in de ligstoelen of kijk naar de walvissen die langszij het schip zwemmen. Aan boord kunt u genieten van een groot gastronomisch aanbod. U kunt kiezen uit eenvoudige gerechten in het cafetaria of voor een avond met Noord-Atlantische specialiteiten van het dinerbuffet. Ook vindt u aan boord een à la carte restaurant.

Vanuit Hirtshals in Denemarken vertrekt in de periode van 09 april tot 30 oktober 2011 iedere zaterdag het passagiersschip MS Norröna van de Færøerse rederij Smyril Line voor de retourovertocht naar IJsland/Færøer Eilanden. In de periode van 11 juni 2011 tot en met 23 augustus 2011 is het tevens mogelijk uw reis te beginnen op een dinsdag.

Naast de normale dienstregeling en tarieven biedt Smyril Line nog andere mogelijkheden. U vindt een uitgebreide selectie van pakketreizen en minivakanties, zowel in IJsland als op de Færøer Eilanden, met verblijf in verschillende accommodaties, van eenvoudig tot luxe. Er is voor elk wat wils.

Campingkaart 2011 voor IJsland
De Campingkaart is voor slechts € 119,00 te koop en geldt voor de houder en partner en maximaal 4 kinderen in de leeftijdsgroep tot 16 jaar, reizend met auto/caravan/tent of camper.
De ongeveer 40 aangesloten en deelnemende campings zijn over heel IJsland gesitueerd en bieden variatie en verscheidenheid. Met deze campingkaart krijgt u waar voor uw geld en bent u zeer voordelig uit. Bovendien weet u vooruit wat de kosten zijn.
Op http://www.campingcard.is/ staat een overzicht van de deelnemende campings.

Voor meer informatie over de Campingkaart en de overtocht met Smyril Line kunt u zich wenden tot
Troll Travel BV – Generaal Agent Smyril Line Nederland
Tel: 078 6198525 en www.trolltravel.com / www.smyril-line.nl

Openingstijden
Tel: 078 6198525 Troll Travel bv - Scandinavian Travel Group is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 uur en 17.00 uur