Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Natte of beschadigde camera?

1 januari 2012

Net heerlijk op vakantie geweest, blijkt eenmaal terug in Nederland dat de vakantiefoto’s er niet meer zijn. Weg herinneringen… of toch niet? Het internationaal gerenommeerde bedrijf Stellar Data Recovery ziet vaker sippe gezichten van teleurgestelde vakantiegangers voorbijkomen en weet hoe de vakantieherinnering te redden.
De experts van Stellar Data Recovery in Utrecht beschikken over een speciaal laboratorium waar ze met speciale software en tools allerlei soorten datadragers zoals SD cards, CF cards, USB-sticks en harde schijven kunnen repareren. ‘Zeker wanneer foto’s of andere bestanden zijn gewist of geformatteerd is de kans groot dat we dit terug kunnen halen. Wanneer een camera of kaartje beschadigd is, wordt het iets lastiger. Toch weten we ook het merendeel van deze bestanden te redden’, zegt Chief Kees Jan Meerman van Stellar Data Recovery.
Stellar Data Recovery Nederland is een gespecialiseerd IT-bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware- en diensten levert. Met meer dan honderd dataspecialisten, laboratoria in Nederland, de Verenigde Staten en Azië en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software is Stellar internationaal toonaangevend op het gebied van data recovery. www.stellar.nl.