Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Met Webasto reist u comfortabel

1 januari 2015

Of het nu gaat om OEM of aftermarket: met haar bedrijfsmotto “Feel the drive” staat Webasto voor innovatieve, economische en milieuvriendelijke verwarming, koeling en ventilatiesystemen voor auto’s, bedrijfswagens, campers en boten. Het succes van dit bedrijf is gebaseerd op het brede aanbod van producten, hoge kwaliteit en een wereldwijd netwerk van dealers. Webasto stelt al meer dan honderd jaar de norm in de technologie en behoort wereldwijd tot de 100 grootste leveranciers in de autoindustrie. In de Benelux is Webasto vertegenwoordigd met een hoofdkantoor in Kampen. Daarnaast beschikt Webasto over een uitgebreid dealer netwerk in de gehele Benelux, en twee eigen inbouwstations in Kampen en Roosendaal.

Het leveringsprogramma van Webasto voor de recreatieve sector strekt zich uit van diesel gestookte verwarming en kookapparatuur tot koelsystemen. Nieuw in het Webasto-assortiment zijn de Isotherm Cruise Elegance Line koelkasten! Met de Isotherm-producten introduceert Webasto nu een compressortechnologie, die in de pleziervaart al veelvuldig gebruikt wordt en nu ook doorgevoerd wordt in de camper markt . Het kenmerkt zich door bijzonder hoge koelprestaties en een geruisloze werking. De Isotherm koelkasten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Een ander groot voordeel van de nieuwe Isotherm-koelkasten is het extreem lage energieverbruik (energie-efficiëntieklasse A+/A++) in combinatie met de nieuwe Isotherm Smart Energy Control Kit. Deze kit is als optie bij de koelkasten verkrijgbaar. Deze nieuwe techniek maakt gebruik van de variabele snelheid van de compressor en is in staat extra koude op te slaan op de momenten dat er wel veel stroom beschikbaar is. Met behulp van een speciaal aangepaste temperatuursensor, een processorgestuurde module en intelligent energieverbruik in de opgeslagen gekoelde producten kan een aanzienlijke energiebesparing van 35 procent tot maximaal 50 procent worden bereikt.

Reizigers vanuit de hele wereld hebben vertrouwen in de Webasto technologie. Dit omdat de producten een maximale onafhankelijkheid en volledige ontspanning geven wanneer u met uw camper van uw vakantie geniet. De producten garanderen welzijn en ontspanning in alle seizoenen van het jaar. Webasto streeft er naar om al haar klanten van comfort en een prettig klimaat in het recreatievoertuig te voorzien. Het vertrouwen van klanten behouden, is voor Webasto tegelijkertijd een uiterst doel en verplichting. Daarom ontwikkelt ze voortdurend nieuwe comfortoplossingen. Dit doet Webasto tevens ook om in de toekomst de beste begeleider te zijn en garant te kunnen staan voor het welzijn van kampeerders. www.webasto.nl