Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Maxxfan dakluik ventilator

8 augustus 2015

Maxxfan Deluxe
Ultieme dakluik ventilator met alle eigenschappen die u maar wenst.
Nieuw en uniek in Europa is de MaxxFan Deluxe dakluik ventilator van het Amerikaanse bedrijf Maxxair. Het is een dakluik met een gepatendeerde raincover.
Deze raincover zorgt er voor dan het dakluik bij alle weersomstandigheden geopend kan worden zonder dat het naar binnen regent.
De ventilator is voor zowel luchttoevoer als luchtafvoer, en met gesloten kap is de ventilator te gebruiken voor lucht circulatie in de camper. Door middel van de gebruiksvriendelijke afstandsbediening is het dakluik te sluiten en te openen. Ook kan de gewenste temperatuur en ventilatorstand worden ingesteld.
De MaxxFan Deluxe is uitgerust met longlive kogellagers en 2 hefarmen. In geval van een 12v storing kan het dakluik handmatig worden gesloten.
De Maxxfan Deluxe is een niet te missen extra voor uw camper, leverbaar in wit en Smokeglass

De Maxxfan Deluxe word in Nederland op de markt gebracht door Camper Profi. Steeds meer mensen weten Camper Profi in Veendam te vinden U kunt er voor alle camper werkzaamheden terecht. Of uw camper nu oud, nieuw, groot of klein is. De klant is koning en er wordt naar uw wensen geluisterd. Kwaliteit en klant tevredenheid tegen een betaalbare prijs!
Het bedrijf levert en monteert alle wensbare accessoires. Van hydraulisch levelsysteem tot schotelantenne en van plissé cabine gordijn tot fietsdrager.
Camper Profi houdt zich bovendien bezig met het herstellen van vochtschade. Vochtschade komt meestal aan het licht door vochtmeting. Mocht er vocht gemeten worden in uw camper, dan is het belangrijk een goede inschatting te maken hoever de camper is aangetast. Met de klant wordt dan vervolgens een plan van aanpak opgesteld.
Nog belangrijker dan de reparatie zelf, is de oorzaak opsporen en deze verhelpen. Meestal is verouderde kit de oorzaak van lekkages. Daarom is het belangrijk dit tijdig te laten controleren en vervangen. Voor controle, herstel en kitwerk bent u bij Camper Profi aan het goede adres. Tel: 06 45788363 en www.camperprofi.nl