Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Kathrein-Sat.nl

11 november 2013

Een betrekkelijke nieuwkomer voor satelliet ontvangst op de Nederlandse markt, met een breed pakket van producten voor satellietontvangst voor thuis en op reis en de officiële Nederlandse vertegenwoordiging van het gerenommeerde Duitse merk Kathrein Werke KG te Rosenheim.

Kathrein Werke KG-Duitsland
’s Werelds oudste, grootste en markt aanvoerende High-Tech ondernemer in de telecommunicatie technologie. Kathrein-producten zijn vandaag de dag een begrip voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Marktleider
De opgebouwde kennis in de afgelopen 90 jaar maakt Kathrein marktleider in de volgende producten:
• Professionele basis-post-antennes voor mobiele telecommunicatienetwerken als GSM, C2000 van politie en hulpdiensten, luchtvaart, openbaar vervoer etc.
• Zend- en ontvangstantennes voor radio en televisie.
• Voertuigantennes voor de automobielindustrie.
• RFID systemen.
De totale Kathrein-firma-groep heeft ca. 6.600 medewerkers in dienst en realiseerde in 2011 een omzet van € 1323 miljoen. Het is geen beursgenoteerde firma, maar een zelfstandig gevoerde firma door Prof. Dr. Dr. Anton Kathrein. De Kathrein-firma-groep heeft wereldwijd vestigingen en meer dan 60% van de omzet wordt buiten Duitsland gerealiseerd.

Producten
Geniet van een volautomatisch satelliet ontvangstsysteem, een zeer betaalbare luxe voor uw camper of caravan. Satelliet of terrestrisch ontvangst, vaste stacaravan of gewoon thuis, hiervoor zijn vele verschillende mogelijkheden, afhankelijk van wat u wilt.
Zelfs breedbandcommunicatiesystemen voor hotels, vakantieparken en woonwijken behoren tot de mogelijkheden.

Service
Alle producten zijn door u zelf te monteren of in te bouwen. Wilt u dat liever niet zelf doen, dan kan de technische dienst dit voor u verzorgen. Wel wordt geadviseerd voor aanschaf al uw wensen kenbaar te maken, zodat Kathrein-sat u van goed advies kan voorzien.
Het bedrijf is gevestigd in Zeist (provincie Utrecht). Verdeeld over Nederland zijn een aantal dealer-/verkooppunten om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

www.kathrein-sat.nl
Jan van Oldenbarneveltlaan 44
3705 HH Zeist
Tel: 030 2202528