Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

E&P Hydraulics Levelsysteem

1 januari 2015

Met een druk op de knop staat uw camper met behulp van het hydraulische levelsysteem van E&P Hydraulics volledig waterpas op z’n plaats. Hydraulische hefsteunen maken het alledaagse leven met een camper nog eenvoudiger. E&P Hydraulics levert en monteert dit systeem voor u.
Wie ’s nachts niet uit bed wil rollen, zet zijn camper bij aankomst waterpas neer. Dat lukt eenvoudig met het zichzelf regelende E&P Hydraulics levelsysteem.

Met één druk op de knop van het bedieningspaneel of de afstandsbediening worden er vier aan het chassis bevestigde hydraulische heftsteunen op de bodem geplaatst die de camper op haast ‘magische’ wijze in een perfecte, horizontale positie tillen. Snel, absoluut betrouwbaar en op elke ondergrond.
Het hydraulische levelsysteem werkt heel eenvoudig en is te bedienen door jong en oud. Men kiest de autolevel-functie en bevestigt deze met één druk op de knop. Een ingebouwde pompunit zorgt middels 12V of 24V voeding voor het opwekken van de hydraulische druk die de hefsteunen op de bodem drukt. De hefsteunen worden hierbij eerst paarsgewijs voor of achter uitgeschoven. De hefsteunen nivelleren de camper over de lengte as en aansluitend nivelleren ze het voertuig over de breedte as.

E&P Hydraulics is de benchmark voor wat betreft hydraulische levelsystemen voor de camper. Niet alleen in Nederland maar in geheel Europa met een zeer uitgebreid dealernetwerk. Dus mocht u om welke reden dan ook problemen hebben, E&P Hydrailics garandeert u een oplossing binnen 1 werkdag.

E&P Hydraulics levert een zeer uitvoerig assortiment hefsteunen in verschillende slaglengtes en hefvermogens. Het aanbod varieert van lichte/kleine hefsteunen met twee ton hefvermogen tot aan robuuste hefsteunen voor vrachtwagens, die tien ton of meer omhoog kunnen drukken. U heeft hier te maken met een oerdegelijk Nederlands stukje vakmanschap die over de laatste 10 jaar onder alle omstandigheden en situaties zijn diensten heeft bewezen.
www.ep-hydraulics.nl