Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Dethleffs introduceert de Trend ST

1 januari 2015

Nieuw, vlot en anders: Dethleffs introduceert de Trend ST
Bij deze speciale editie spreekt de naam voor zich. De nieuwe Trend ST, die Dethleffs voor het eerst lanceert op de Caravana in Leeuwarden op de stand van de Jong campers, zet een nieuwe trend in bij de kampeerauto’s. Wie in de half-integrale kampeerauto stapt, waait een frisse, Scandinavische bries tegemoet, een heldere woonsfeer met een strak design. Hier harmoniëren modieuze, moderne witte kleuren met strakke meubels en de krachtige kleurschakeringen van de bekleding varianten die voor accenten zorgen. Deze kleurcombinatie keert ook terug in het witte design van de buitenkant waar met opvallende striping wordt gewerkt. Extra componenten, zoals een zwarte grille, 15-inch lichtmetalen velgen en led-dagrijdverlichting maken het voertuig tot een opvallende verschijning. Maar dat zijn nog niet alle highlights. Bij het complete pakket van deze extra editie, die met een prijsvoordeel van meer bijna € 5.000 wordt aangeboden, hoort ook een verruimde standaard uitrusting. Met, onder andere, elektrisch verwarmde buitenspiegels, automatische airconditioning in de cabine, cruise-control, airbag voor de passagier, hordeur, extra ramen in T-kap boven de cabine en in het dak, een geïsoleerde vuilwatertank, radiovoorbereiding met soundpakket en een bijpassende beugel voor een flat-screen tv.
De nieuwe Dethleffs Trend ST is een uitstekend uitgeruste kampeerauto voor een aantrekkelijke prijs voor allen die de voorkeur geven aan een apart, fris, cool design buiten de mainstream modellen.

De speciale editie is leverbaar met twee bekleding varianten die passen bij het heldere design van het interieur: Lia, in een diep groen en Fjord in een aangenaam koel turquoise. Bij de stoelen van de zitgroepen werden drie bekledingsstoffen gecombineerd. Het zilvergrijze kussen van de rugleuning is onzichtbaar met klittenband bevestigd en kan voor nog meer kleur desgewenst ook worden weggenomen. De rug licht dan op in groen of turquoise.

De Trend ST is standaard voorzien van een 130 pk motor, heeft een lengte van net onder de zeven meter en een maximaal toegestaan totaalgewicht van minder dan 3.500 kg en is daarbij toegelaten voor 4 personen. Dit speciale model wordt aangeboden voor een prijs van € 60.990. Dit levert een voordeel op van bijna € 5.000.

Indeling
De Trend ST is leverbaar in de populaire T 6617 indeling met enkele bedden. De bedden in dit voertuig zijn uitgevoerd als enkele bedden en kunnen desgewenst heel eenvoudig worden omgetoverd tot een groot bed met een afmeting van 210 x 210 cm. Daaronder is plaats voor een ruime garage aan de achterzijde waarin zelfs heel eenvoudig fietsen kunnen worden opgeborgen. Deze ruimte kan standaard van twee kanten worden beladen. Een ruime, kamerhoge kleerkast is vlakbij het voeteinde van een van beide bedden geplaatst. Daaraan grenst een ruime keuken met een groot werkblad. De praktische Vario toiletruimte met de pientere zwenkwand techniek ligt hier tegenover met daarnaast een zijdelingse zitgroep. www.dethleffs.nl