Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Citycamps

11 november 2013

Kamperen en stedentrips, een uitstekende combinatie!
Wilt u een bezoek aan de mooiste steden in Nederland en België combineren met de rust en vrijheid van kamperen? Dat kan bij de Citycamps. De 17 stadscampings zijn een perfecte en veilige uitvalsbasis voor stedentrips en bieden goede campervoorzieningen.

De Citycamps liggen allemaal in een natuurlijke omgeving, maar toch in de nabijheid van het bruisende stadsleven. Dit maakt de campings een ideale locatie voor een rustig verblijf met tegelijkertijd een gezellig stadsbezoek. Cultuur, musea, historie, evenementen en uitgaansmogelijkheden vindt u op een steenworp afstand en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of soms zelfs te voet.

Uitstekende combinatie
Een vakantie bij één van de Citycamps garandeert u een combinatie van een prachtige omgeving en de mogelijkheid tot bezoekjes aan een leuke stad in de buurt. Zo kampeert u bij Citycamp De Zeehoeve vlakbij de historische zeehavenstad Harlingen. Harlingen beschikt over een mooie en gezellige binnenstad en staat bol van de activiteiten, maar biedt ook mogelijkheden tot dagtochten naar de eilanden Terschelling en Vlieland. Als u kampeert bij Citycamp De Agnietenberg, verblijft u in een schitterend natuurgebied aan de rand van Zwolle. Een rondje Zwolle fietsen of een heerlijke stadswandeling is een aanrader. Zeker wanneer u dit combineert met een bezoek aan één van de vele musea, cafés en restaurants die de stad rijk is.

 Citycamp Klein Strand ligt vlakbij het historische Brugge. Vanaf de camping bent u met een goede busverbinding in korte tijd in het centrum van de stad. De camping ligt niet alleen dichtbij Brugge, u bent ook zo aan de Vlaamse kust. Vanaf stadscampings Zeeburg en Gaasper Camping bent u in slechts 15 minuten in Amsterdam centrum en kunt u uw vakantie verrijken met het grote aanbod van cultuur, musea en leuke uitgaansmogelijkheden. En ook Citycamp Alkmaar heeft een uitstekende ligging als vertrekpunt voor diverse dagtochtjes en activiteiten. U kunt ontspannen in de mooie en gevarieerde natuur van het Noordhollandse landschap, lekker naar het strand of het historische stadshart van Alkmaar bezoeken.

Campervriendelijk
Alle Citycamps bieden volop gelegenheid om met een camper te overnachten. Ook al zijn de campings verschillend van opzet, ze hebben allemaal uitstekende campervoorzieningen en kunnen zichzelf dan ook met recht campervriendelijk noemen. In alle gevallen hebben de Citycamps:

·         verharde plaatsen of plaatsen met een draagkrachtige ondergrond;

·         faciliteiten voor het lozen van vuilwater en het chemisch toilet;

·         voorzieningen voor het vullen van de watertank;

·         (gratis) draadloos Internet.

Een aantal Citycamps heeft daarnaast speciale camperplaatsen buiten de poort van de camping aangelegd.

Hoogwaardige voorzieningen
Op de Citycamps vindt u ook goede voorzieningen voor een kort of lang verblijf met een tent of caravan of in één van de aanwezige verhuureenheden. Voor gasten zonder eigen kampeermiddel is er op de Citycamps een ruim aanbod van verhuuraccommodaties, van trekkershutten en ingerichte verhuurtenten tot  stacaravans en chalets, Daarnaast bieden de Citycamps veel andere voorzieningen, zoals fietsverhuur, een zwembad, een restaurant en uitgebreide sport- en spelvoorzieningen.

Op de recepties is uitgebreide informatie te vinden over de steden en de omgeving. Er is een groot assortiment aan (meertalige) folders over de vele bezienswaardigheden en activiteiten. De medewerkers spreken meerdere talen.

In het aanbod van Citycamps is zeker een locatie en accommodatie te vinden die bij uw vakantiewensen past. Vanaf de Citycamps heeft u alle gewenste bestemmingen binnen handbereik en vindt u een ideaal evenwicht tussen rust, vrijheid en dagtochtjes en uitgaansmogelijkheden.

Locaties Citycamps

·         Alkmaar, Citycamp Alkmaar

·         Amsterdam, Citycamp Zeeburg

·         Amsterdam, Citycamp Gaasper Camping Amsterdam

·         Assen, Citycamp Witterzomer

·         Bergen op Zoom, Citycamp Uit en Thuis

·         Breda, Citycamp Liesbos

·         Brielle, Citycamp De Krabbeplaat

·         Brugge (Belgie), Citycamp Klein Strand

·         Delft, Citycamp Delftse Hout

·         Eindhoven, Citycamp Witven

·         Emmen, Citycamp Emmen

·         Enschede, Citycamp De Twentse Es

·         Groningen, Citycamp Stadspark

·         Harlingen, Citycamp De Zeehoeve

·         Nijmegen, Citycamp Heumens Bos

·         Ommen, Citycamp De Koeksebelt

·         Zwolle, Citycamp De Agnietenberg

Meer informatie
Kijk op www.citycamps.com voor meer informatie over de campings, de steden, de beschikbaarheid en tarieven.