Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Carthago Premium Partner RSF in Ochtrup

1 januari 2015

RSF in Ochtrup
Mariëtte Ophof


Ochtrup ligt vlak over de Duits/Nederlandse grens, 25 kilometer voorbij Enschede. Een kleine, weinig opvallend, plaatsje met zo’n 17.000 inwoners, een paar winkels en restaurants. Toch is Ochtrup bekend bij veel Nederlanders. Zij kennen het bijvoorbeeld van het Factory Outlet Center en wat te denken van RSF!

RSF zijn de eerste letters van de oprichters en eigenaren van het bedrijf. Manfred Rengers, Mario Snipper en Manfred Fernströning maar het staat ook voor Reismobile Service en Freizeit. Het bedrijfsterrein is 10.000 m² groot, de showroom 3000 m², de garage heeft 10 werkplaatsen en er is en groot magazijn waar zoveel mogelijk onderdelen in voorraad liggen.
In Duitsland is het wettelijk verplicht om de gasinstallatie in de camper te laten keuren. RSF heeft de licentie om dit te doen. Klanten die voor onderhoud en service langs komen kunnen wachten in de comfortabele lounge.
En dan zijn er nog 10 camperplaatsen waar klanten en geïnteresseerden welkom zijn. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van een stroomaansluiting, een watervul- en loospunt en er zijn voorzieningen om uw cassette te legen. En ’s morgens bij het ontwaken hangt er bij iedere camper een tasje met 4 gratis warme broodjes aan de camperdeur (!).

RSF is Carthago specialist en het is het enige merk dat hier nieuw wordt verkocht. Uiteraard staan er altijd veel occasions van meerdere merken te koop. Maar het meest in het oog springt het Carthago dealerschap, een van de grootste van dit Duitse kwaliteitsmerk.
Het is één van de grootste, zo niet de grootste dealer van het Duitse campermerk. In 2004 werd dat beloond met het predicaat Carthago Premium Partner. Voor klanten is dat een waarborg dat nagenoeg het gehele assortiment in de showroom te vinden is. Van het kleinste model tot groot, groter, grootst. Vrijwel alle indelingen zijn met eigen ogen te beoordelen ongeacht de weersomstandigheden. Carthago is toonaangevend en staat voor kwaliteit, innovatie en techniek.

Aanspreekpunt voor Nederlandse klanten is verkoopleider Cees Smit. Bij aankoop van een Duitse camper regelt RSF de hele papierwinkel die komt kijken bij de import van een camper van Duitsland naar Nederland. Zodra de camper wordt afgeleverd is alles voor u geregeld en staat de camper op een Nederlands kenteken.
RSF GmbH, Gronauer Strasse 110, D-48607 Ochtrup. Tel: 0049 2553 726800 en www.rsf.nl