Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Caravanity kookboek

8 augustus 2015

Caravanity & Caravanity Camping Kookboek
Caravanity is hot! Op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden. Vandaag verschenen bij Kosmos Uitgevers: de herziene editie van het populaire boek Caravanity en het splinternieuwe Caravanity Camping Kookboek.
In het Caravanity Camping Kookboek staan de beste recepten en handigste keukenattributen om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. Want de echte culi’s en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op één of twee pitjes bij camper of caravan. Femke Creemers ontneemt je met het Caravanity Camping Kookboek ieder excuus om 's avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar.
Auteur Femke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Dat ze inspeelde op een duidelijke behoefte, blijkt uit het feit dat haar blog meer dan 20.000 betrokken bezoekers per maand heeft.
ISBN: 9789021558530 Prijs: € 18,99