Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Camperverzekering met extra's....

3 maart 2015

Een verzekering is onontbeerlijk voor wie er met de camper op uit gaat. Dat een verzekering niet alleen maar geld kost, maar ook extra voordeel op kan leveren, bewijst camperverzekeraar Aveco. Met de ‘MijnAveco Pas’ ontvang je namelijk ook korting of krijg je zelfs gratis producten of diensten aangeboden.
De MijnAveco Pas is er voor iedereen die een camperverzekering onderbrengt bij Aveco Verzekeringen. Zo ga je niet alleen goed verzekerd op reis, maar kun je ook gebruikmaken van aantrekkelijke aanbiedingen. Je kunt met flinke korting naar diverse kampeerbeurzen, geld terugkrijgen bij aankoop van diverse producten of gebruikmaken van een gratis advertentie in Campers&Caravans – handig als je je huidige camper te koop wilt zetten! Bij Aveco verzinnen ze elke keer weer nieuwe acties om hun klanten in het zonnetje te zetten.
Tip: wil je meer weten over alle kortingsacties die Aveco heeft voor haar klanten? Kijk dan op avecoverzekeringen.nl/klantvoordeel/kortingsacties

Rijvaardigheid
Eén van die leuke aanbiedingen is de rijvaardigheidstraining voor camperaars. Met de MijnAveco Pas is deze training een stuk voordeliger. De campertraining bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens het theoretische gedeelte leer je hoe je moet anticiperen op de afmetingen van je camper en komen allerlei andere belangrijke onderwerpen aan bod die te maken hebben met de veiligheid, waaronder de staat van de banden en overbelading. Aveco dekt als enige verzekeraar in Nederland ook schade als gevolg van overbelading! Vervolgens ga je deze theorie in de praktijk brengen. Op het trainingscircuit leer je alle manoeuvres waar je mee te maken kunt krijgen tijdens een campervakantie. De training vindt plaats op het Verkeers Educatie Centrum (VEC) in Drachten.

TopCamper magazine
Een andere leuke aanbieding is dat elke klant van Aveco gratis het blad TopCamper magazine krijgt toegestuurd. TopCamper magazine is hét lifestyle magazine in Nederland dat zich specifiek richt op campers en de belevingswereld daaromheen. Dus als je lekker wilt wegdromen in de vele reisverhalen of benieuwd bent naar de nieuwste campermodellen, dan is TopCamper magazine echt iets voor u!

Nog meer voordeel
Klanten van Aveco beoordelen het bedrijf maar liefst met een 8,4. Het is dus geen gek idee dat je andere camperaars ook adviseert om de camperverzekering bij Aveco onder te brengen. Ook dan biedt Aveco een leuk voordeel: breng je als klant van Aveco een andere camperaar als nieuwe klant aan, dan krijg je daar als dank een financiële vergoeding voor. Niet alleen is Aveco Verzekeringen de specialist in camperverzekeringen, ze begrijpen ook heel goed hoe je je klanten nét dat beetje extra biedt. Met leuke acties en kortingen wordt verzekeren niet alleen noodzakelijk, maar vooral erg leuk. Kijk op avecoverzekeringen.nl voor alle mogelijkheden.