Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Camper isolatie van Camperpassie.nl

11 november 2013

CamperPassie in Haaksbergen is een internet speciaalzaak in camperaccessoires. De webshop is zo ingedeeld dat u kunt zoeken op basis van het trekkende voertuig. Dit voorkomt de aanschaf van niet passende accessoires.
Bent u, zoals ca 80% van de camperbezitters, in het bezit van een camper op basis van een Fiat Ducato, dan klikt u eenvoudig op het Fiat logo, vervolgens zoekt u aan de hand van foto’s naar het juiste type en bij de volgende muisklik ziet u op uw scherm alle accessoires die beschikbaar zijn voor uw camper. Eenvoudiger kan eigenlijk niet. Voor extra zekerheid geldt: Niet tevreden, geld terug!
Camper Passie heeft zich met name gespecialiseerd in op maat gemaakte isolatiesets voor campers. De meeste campers zijn gebouwd op basis van de Fiat Ducato die in Italië wordt geproduceerd. En terwijl de camper dikwijls goed is geïsoleerd is de cabine vaak koud, tochtig en lawaaiig. De Ducato is van origine een Italiaanse bedrijfsbus en daarom is deze niet optimaal geïsoleerd.
Om kou en tocht (en lawaai) in de cabine tegen te gaan zijn er speciale isolatie sets verkrijgbaar. Camperpassie levert deze sets op maat voor iedere camper. Bijvoorbeeld voor de raampartij binnen en buiten, voor de voetenruimte onder het dashboard, voor de portieren en er is ook een isolatie vloerplaat voor de cabinevloer verkrijgbaar. Ook voor alle integraal campers zijn sets op maat verkrijgbaar. www.camperpassie.nl