Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Bosma Campers - TJL

1 januari 2012

Door Mariëtte Bos - januari 2012
Ruim 11 jaar is Klaas Bosma de man aan het roer van Bosma Campers in Emmer Compascuum. Het is een gevestigde naam in de campermarkt. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de in- en verkoop van gebruikte campers en reparatie en onderhoud van zowel het motorische deel van uw camper als het campertechnische gedeelte.

Eigenaar Klaas Bosma is er van overtuigd dat het Nederlandse camperpark voor veel te hoge prijzen wordt verkocht. Hij bewijst inmiddels 11 jaar dat een scherp inkoopbeleid in combinatie met lage marges tot fantastische prijskaartjes kan leiden.
Bovendien is de prijs op het prijskaartje ook de prijs die u betaalt! En dat is lang niet overal zo. Vaker wel dan niet worden er bij de afgesproken verkoopprijs van een camper nog bedragen opgeteld zodat het uiteindelijk te betalen bedrag hoger uitkomt dan u zou verwachten. Denk daarbij aan afleveringskosten die wel op kunnen lopen tot €1.595,00! Bij Bosma Campers is de prijs op de website ook de prijs die u bij aflevering betaalt!
Alle verkochte campers krijgen een gratis campercheck bij aflevering en alle campers hebben 3 maanden garantie en met de zogenaamde BCE garantie kan dit worden opgerekt naar 6 maanden. Bosma is trots op het gevoerde garantie beleid: “We hebben waarschijnlijk de meest coulante garantieregeling van heel Nederland.” Bosma Campers werkt samen met verschillende garages in het land waar u met uw camper terecht kunt voor reparatie zodat u niet altijd naar Emmer-Compascuum hoeft te rijden.

Overdekt buitenterrein
Bosma Campers heeft een 1500 m² grote showroom, een nieuwe moderne werkplaats, een koffiehoek en een enorm buitenterrein waar tal van occasions staan opgesteld. Om klanten, ook gedurende deze, tot nu toe, natte en grijze winter, op comfortabele wijze kennis te laten maken met het uitgebreide aanbod occasions staat er tot medio maart 2012 een grote 2500 m² grote tent op het buitenterrein. Voorzien van verschillende heaters is het een comfortabele uitbreiding van de showroom.

Nieuw!
Hagelnieuw is de moderne werkplaats die 1 januari jl. in gebruik is genomen. Door aanschaf van geavanceerde uitleesapparatuur kunt u er nu ook terecht voor de jaarlijkse BOVAG controle van uw camper. Voor zowel het motorische deel van uw camper als het campertechnische gedeelte en de op en inbouw van accessoires bent u hier aan het goede adres.

TJL Campers
Behalve met de in- en verkoop van campers houdt Bosma Campers zich ook bezig met de bouw van campers. De basis is altijd een bestelwagen, dat kan een nieuwe zijn maar ook een occasion. In overleg met de klant wordt vervolgens uw droomcamper gebouwd.

U kunt bij Bosma Campers ook terecht voor het huren van volledig ingerichte campers, het laten maken van taxaties en de bemiddeling bij de verkoop van uw camper. In de volledig nieuwe webwinkel worden camper accessoires aangeboden.
Tel: 0591 357133 en 06 53366106 en www.goedkopecampers.nl en www.tjl-mobile.nl