Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

BearLock

1 januari 2010

Er zijn verschillende manieren om uw waardevolle camper te beschermen tegen diefstal. Maar om een lang verhaal kort te houden; de akoestische/elektronische middelen blijken steeds vaker te falen. Moderne dieven hebben mogelijkheden genoeg om relatief gemakkelijk in te breken in het elektronisch circuit van uw voertuig, zeg maar te ‘hacken’, om daarmee alles ineens uit te schakelen. De camper wordt vervolgens geruisloos gestolen!

Bovendien zijn campers bijzonder in trek, -ook en vooral de rijpere uitvoeringen, vanwege gering gebruik/slijtage en goede staat van onderhoud-, als leverancier van onderdelen. Na de diefstal wordt het voertuig veelal razendsnel ontmanteld om de losse onderdelen naar het buitenland te versturen. De open grenzen zorgen voor onbelemmerd transport.

Keihard en onomstotelijk is het bewezen dat BearLock mechanische blokkade van versnelling of stuuras (veelal bij automaten), de meest effectieve vorm van protectie biedt. BearLock – Nederland B.V. importeert vanaf 2003 dit product, die bij de (camper-) verzekeraars alom een uitstekende reputatie opgebouwd heeft en duidelijk geprefereerd wordt. Tevens ontwikkelt BearLock steeds nieuwe typen sloten voor campers en auto’s. Daarbij hanteert BearLock voor zichzelf een niveau dat ver uitsteekt boven de gestelde eisen van de keurende instituten. Hiermee verkrijgt de consument de zekerheid dat men absoluut het beste product heeft. De dief ‘brandt’ zijn vingers er niet aan en slaat dit voertuig over, op zoek naar een gemakkelijker prooi. Dit geeft aan BearLock een volstrekt unieke positie op het gebied van beveiliging.

Zoals reeds gezegd; BearLock betekent pure mechanische blokkering, zonder elektronica. Dus geen kans op storingen, slijtage, onnodig lawaai, kortsluiting en/of leeggelopen accu’s. Het BearLock wordt, geheel in harmonie met het interieur, volledig ingebouwd. Zeg maar; vrijwel ‘onzichtbaar’ weggewerkt! Echter, voor een dief wel herkenbaar, mede door waarschuwende raamstickers. De bediening is uiterst simpel, snel en met veel comfort. Absoluut geen moeite. Daardoor is de ‘therapietrouw’ gewaarborgd; het consequent op slot zetten, want dieven zijn sluw en snel.

BearLock is verkrijgbaar voor vrijwel elk type auto of camper. Een netwerk van meer dan 250 inbouwers verzorgt perfect en geroutineerd de inbouw. De prijslijst begint bij € 279,- incl. BTW voor een BearLock, maar zonder inbouw. Daarbij kiest BearLock nooit de gemakkelijkste, maar uitsluitend de beste manier: wat er moeilijk in gaat, wil er nog veel moeilijker uit… Dat weten dieven drommels goed en daarom hebben ze een gloeiende hekel aan ‘het beertje van Bearlock’.Gelukkig maar, voor u en voor vele andere camperbezitters!
 

Tel: 0527 291430
GSM 06 23360183
www.bearlock.nl

.