Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Bearlock in Emmeloord

1 januari 2011

Jan. 2011

Bearlock-Nederland BV is in 2003 begonnen, met de import van het -inmiddels - beroemde BearLock-versnellingsbakslot. Vanaf dat moment werd deze pure mechanische beveiliging van auto’s breed toegepast in met name kampeerauto’s. Door volledige blokkade van de versnelling wordt het stelen van het voertuig zo goed als onmogelijk gemaakt. Dieven kiezen de weg van de minste weerstand…

Niet alleen voor kampeerauto’s maar voor een breed scala aan motorvoertuigen is een volledig ingebouwde- BearLock beschikbaar. Voor kleinere bedrijven (max. 10 personeelsleden per vestiging) is er zelfs een interessante subsidieregeling door de overheid beschikbaar, om bedrijfsbusjes te beschermen met behulp van BearLock.

Naast alle bekende camperverzekeraars, prefereert bijvoorbeeld Aegon ook BearLock als optimale beschermer van alle vierwielige voertuigen. Een zeer betrouwbaar, effectief en onverslijtbaar slot.

Al snel groeide Bearlock in Marknesse uit haar jasje en meer dan vier jaar geleden werd een passend bedrijfspand in Emmeloord gevonden.
Bijna gelijktijdig werd het moederbedrijf omgevormd tot een paar BV’s, waaronder BearLock- Camperline BV. Deze afdeling houdt zich bezig met camperstoelhoezen op maat. Een bewezen, zeer lucratieve, investering voor de camperbezitter, want met het beschermen van de kwetsbare stoelen, brengt een camper bij verkoop en/of inruil aanzienlijk meer op. Specialist BearLock - Camperline BV brengt de meest uitgebreide collectie stoelhoezen op de markt. De hoezen zijn zeer slijt-, vorm-, en kleurvast. Ook bij extreme blootstelling aan het zonlicht en/of bij intensief gebruik.

Als dynamisch en innoverend bedrijf is Bearlock voortdurend op zoek naar noviteiten van hoogwaardige kwaliteit die in directe relatie staan met veiligheid en comfort rondom en in de kampeerauto. Eveneens uniek: Super Therm. Een keramische coating die warmteoverdracht uitsluit en daarmee ongeveer 94% van de warmte buiten houdt. Dit product is direct afgeleid van de hitteschildjes van de spaceshuttles.
BearLock - Camperline BV ging in intensief overleg met de fabrikant/leverancier en dat resulteerde erin dat er naast de bulkverpakking ook een complete kit, met afwerklak, voor de 'kleine markt' werd gemaakt. Daarmee wordt op eenvoudige wijze de warmte uit de camper (boot of caravan) gehouden en zo de kosten van een airco uitgespaard.

De zoektocht naar unieke en speciale producten gaat onverminderd voort en heeft de Nederlandse vertegenwoordiging van Aerocamp opgeleverd. Kort gezegd; een speciale bedekking (slimme anti-condensatiemat) voor op of onder het (kampeer-)matras, met een open 3D-honingraat structuur, waar de lucht vrij doorheen circuleert. Hiermee bereikt men optimaal slaapcomfort zonder zweten, overmatige warmte en/of schimmelvorming.
Net als bij de stoelhoezen, is dit product zo gefabriceerd dat het gemakkelijk te gebruiken is, niet gauw beschadigt, goed wasbaar is en een zeer lange levensduur heeft.

Bij BearLock in Emmeloord zitten nog meer zeer speciale producten in de pijplijn, die de veiligheid, levensduur, comfort en/of de gezondheid bevorderen….

U kunt dit alles op de Caravana in Leeuwarden zien, maar direct contacten leggen met BearLock is ook mogelijk. Tel: 0527 291430 en www.bearlock.nl