Camperkrant
Camperkrant
Alles over campers!

Bakker Bedrijfswagens

1 januari 2015

BAKKER Bedrijfswagens Barneveld in een ruimer en modern jasje
Mariëtte Ophof

Om tijdig in te spelen op de grote veranderingen in transport, logistiek en dus mobiliteit heeft Bakker Bedrijfswagens in Barneveld, voorheen Broekhuis Bedrijfswagens, zijn vestiging aan de Energieweg 5 op Industrieterrein de Harselaar stevig uitgebreid.
Het pand heeft tevens een prachtige moderne uitstraling gekregen. De werkplaats is met ongeveer 250 m2 vergroot, waardoor Bakker Bedrijfswagens kan voldoen aan de toegenomen vraag naar het onderhoud van o.a. bestelwagens, campers, zware trucks en touringcars.
,,Ontzorgen is onze business”, stelt Niec Scholten, vestigingsmanager in Barneveld.

“We constateren dat de vraag naar bestelwagens nog steeds toeneemt. Dat heeft o.a. te maken met de veranderende stedelijke distributie. Daarnaast heeft de markt voor campers de laatste jaren eveneens een grote verandering ondergaan. Veel caravans hebben plaats gemaakt voor een camper en deze voertuigen hebben ook op tijd hun vakantiebeurt en regulier onderhoud nodig. Iedereen wil toch graag zonder technische problemen de vakantie doorkomen. Goed onderhoud is daarom een must. In onze nieuwe uitbreiding hebben we een speciaal ingerichte werkplaats gemaakt om o.a. campers en lichte bedrijfswagens te kunnen servicen. De uitbreiding van de werkplaats maakt dat mogelijk, waarbij we tevens merken dat veel relaties het praktisch vinden dat we dicht bij de A1 en de A30 gevestigd zijn.
Het camper- en bestelwagenonderhoud verschilt wezenlijk van de andere disciplines bij Bakker Bedrijfswagens. Daar hebben we ook onze specialisten voor in huis.
Voor campers en bestelwagens is als gevolg van toenemende elektronica en automatisering in de voertuigen steeds meer specifieke kennis en apparatuur noodzakelijk, onze monteurs worden hiervoor opgeleid bij de fabrikant of leverancier. Zij hebben passie voor ons technisch vak.
Onze bedrijfswagenorganisatie kent geen 8 tot 5 mentaliteit, onze Serviceverlening gaat verder, dat zijn we van huis uit gewend in de transportsector. We hebben een avond- en zaterdagochtenddienst en hebben na sluitingstijd een 24 uur storingsdienst paraat waarbij we zo mogelijk de problemen direct, het zij op locatie trachten op te lossen, en dat zetten we ook in bij de lichte bedrijfswagens en campers.”

De Bakker Bedrijfswagen Groep bestaat al meer dan zestig jaar en is met vier bedrijfswagen-vestigingen in midden Nederland vertegenwoordigd. Naast Barneveld is dat in Scherpenzeel, Nijkerk en Amersfoort. Tevens is ook het pand in Amersfoort dit jaar flink gemoderniseerd en zijn de locaties geschikt om camperonderhoud uit te kunnen voeren.